eye

Workshop Schilderen/ Powertex (met een beetje méér!)

View-Counselling geeft in samenwerking met Artzinnig diverse workshops: 

Powertex/schilderworkshop voor ouder en kind:

Creatief aan de slag met zelfvertrouwen en schilderen en/of Powertex!

Tijdens deze workshop ga je zelf je sterkste kwaliteiten benoemen en er creatief mee aan de slag. Je maakt van de kwaliteiten waar je het meest trots op bent een Kracht/Powerrrrr schilderij.

Met allerlei materialen ( bijv. takjes, stenen, schelpen, touw, veren ) in combinatie met verf en structuurpasta, maak je met je handen en een spatel, je eigen Power schilderij op een plank.

De workshops duren 2 ½ uur en vinden regelmatig plaats op een avond, vrijdagmiddag uit school of op zaterdagochtend. De workshop kost € 55,- exclusief BTW, inclusief alle materialen en iets lekkers. De workshop kan evt. ook een onderdeel zijn van een coaching traject, in dat geval vallen de kosten in de totale kosten van het traject.

Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact met ons op. Ook een hele gezellige middag boeken voor een kinderfeestje ( met andere thema’s ) behoort tot de mogelijkheden.

Powertex/schilderworkshop voor teams:

We geven ook schilder/powertex workshops met nèt een beetje meer. Daarbij kunnen verschillende onderwerpen aan bod komen, bijvoorbeeld verbetering van communicatie in het team en inspiratie om bijv. doelen te stellen. Op een creatieve, ontspannende en  leerzame manier is uw team dan met verschillende onderwerpen bezig.

Naast de invulling van de workshop bieden wij ook verschillende arrangementen aan: Denk aan lunch (www.hemelsebroodjes.nl  ) en/of compleet verzorgde borrel ( www.miavita.nl )

Neem voor neer informatie en mogelijkheden contact met ons op.

De workshops kunnen op uw locatie plaatsvinden of in de praktijkruimte/atelier aan de Vianendreef 93c in Prinsenbeek.

Ilona de Koning ( www.artzinnig.nl ) info@artzinnig.nl * 0620202951

Marina Verstraeten ( www.view-counselling.nl ) * 0653116966